Список форумов MamaMia.By MamaMia.By
форум для родителей "MamaMia.by"

FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Гурток для цяжарных. Запрашаю!

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов MamaMia.By -> Ждем малыша
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
lizzy
Модератор

СообщениеДобавлено: Пт Май 07, 2010 11:18 am    Заголовок сообщения: Гурток для цяжарных. Запрашаю! Ответить с цитатой

Прывітанне! Запрашаю зацікаўленых да сябе на гурток для цяжарных. Да сябе, таму што планую праводзіць сустрэчы раз на тыдзень у нас - у прыватным доме, што ў слуцкім напрамку 20 км ад Менску. Пажадана па суботах ўдзень, тады я змагу забіраць 4ох дзяўчат на машыне.

Прапаную наступныя тэмы да абмеркавання:
1. Фізіялогія цяжарнасці
2. Псіхалагічная падрыхтоўка да родаў
3. Фізічная падрыхтоўка да родаў
4. Роды: натуральны падыход, праца ў родах
5. Пасляродавы перыяд: догляд за сабой і нованароджанным
6. Грудное выкормліванне
7. Слінгі + майстар-клас па пашыву і нашэнню
8. Прышчэпкі
9. Любыя іншыя тэмы

Па жаданню ўдзельніц можна запрасіць на гурток спецыялістаў па некаторых тэмах (кансультанта па ГВ, акушэрку, педыятара, інструктара па ёзе для цяжарных)

Распачаць заняткі можна адразу, як назбіраецца мінімум 4 жадаючых.
Для тых, хто зацікавіўся, мой тэл (029) 878 33 68
Ці пішыце на скрыню schaeferliza@gmail.com

Ліза.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
virt
Обживаюсь

СообщениеДобавлено: Пт Май 07, 2010 6:43 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ой, как бы я хотела тоже. Ну почему уже не беременная?Smile

Лиза еще не все написала....

Все это будет на природе, свежем воздухе. Планируются и посиделки дома при свечах и йога на травке под деревьями, и чаепитие на террасе.

Razz Razz Razz Razz

Лия29.11.2007 (3620 и 54 см, 6 месяцев 72, 5 см и 9200), Ян 27.01.2010 (4480 и 58 см), Глеб 4 850 и 54 см (1 месяц 5500 и 57 см, 2 месяца, 6 480 и 61 см), Ева 53 см, 4 кг

virt
Обживаюсь

СообщениеДобавлено: Пт Май 07, 2010 6:43 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Лиза сейчас сама ждет второго малыша. Поэтому предложение, думаю, будет актуально только на время беременностиSmile

Лия29.11.2007 (3620 и 54 см, 6 месяцев 72, 5 см и 9200), Ян 27.01.2010 (4480 и 58 см), Глеб 4 850 и 54 см (1 месяц 5500 и 57 см, 2 месяца, 6 480 и 61 см), Ева 53 см, 4 кг

lizzy
Модератор

СообщениеДобавлено: Пт Май 07, 2010 10:22 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ірэна, дзякуй за ўдакладненні і рэкламу! Very Happy
я і сама падумала, што трэба больш інфы дадаць. Напрыклад, што ўсё гэта будзе бясплатна (акрамя запрашэння спецыялістаў, калі захочацца). і з даездам не павінна быць праблемаў калі хаця б адна яшчэ дзяўчына на машыне будзе. дарэчы тут і маршруткі ходзяць Smile ага, і прапанова актуальная да сярэдзіны жніўня, потым я ўжо да родаў буду рыхтавацца)) і мова правядзення будзе залежаць ад жадання ўдзельніц (на выпадак, калі ўсе захочуць па-расейску, ці мо па-ангельску Wink)
enot
Постоялец
Постоялец

СообщениеДобавлено: Пн Май 10, 2010 6:37 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

virt писал(а):
Ой, как бы я хотела тоже. Ну почему уже не беременная?Smile

Лиза еще не все написала....

Все это будет на природе, свежем воздухе. Планируются и посиделки дома при свечах и йога на травке под деревьями, и чаепитие на террасе.

Razz Razz Razz Razz

Эх.... А действительно, жаль... Я бы с удовольствием присоединилась к компании молодых мамочек, особенно на свежем воздухе да с чайком... Таких нигде не собирают? Smile
Anjuta
Друг MamaMia

СообщениеДобавлено: Вт Май 11, 2010 7:31 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

enot писал(а):

Эх.... А действительно, жаль... Я бы с удовольствием присоединилась к компании молодых мамочек, особенно на свежем воздухе да с чайком... Таких нигде не собирают? Smile

Давайте у кого-нибудь на даче соберемся

lizzy
Модератор

СообщениеДобавлено: Вс Июн 27, 2010 8:03 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

сёння сустракаемся, знаёмімся, размаўляем пра цяжарнасць, п'ем гарбатку з малінавых лісточкаў))) так што калі хто хоча далучыцца - калі ласка. у мяне ў машыне будзе пару месцаў вольных (першы раз я забяру і адвязу потым у горад). мой тэл мтс 029 878 33 68

Ліза
Leric
Постоялец
Постоялец

СообщениеДобавлено: Вс Июн 27, 2010 7:33 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Lizzy Цi адбылася сення Ваша сустрэча? Якiя тэмы абмяркоувалi?
lizzy
Модератор

СообщениеДобавлено: Пн Июл 05, 2010 8:48 am    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Атрымалася сустрэцца толькі ўчора
мо і добра, бо нам пашэнціла з надвор'ем - зусім неспякотна і вельмі легкае паветра было. Таму мы спакойненька пасядзелі на тэрасе, перазнаёміліся (пакуль нас 4ра), амаль усе салідарна са мной размаўлялі па-беларуску дзяўчаты прывезлі рознай смакаты, паелі маліны-чарніц-суніц, папілі гарбаткі з малінавых лісточкаў і кампоцік... карацей, сустрэча атрымалася вельмі цёплай і прыемнай! Планавалі 1,5 - 2 гадзіны, а засядзеліся на ўсе 3 Мой Міраслаў увесь гэты час прадрых адна дзяўчына была са старэйшай дачкой, якая гулялася і ,напэўна ж, чакала, калі той прачнецца Абмяркоўвалі мы тэму цяжарнасці. Атрымалася крыху сумбурна ў першы раз, але ў цэлым вельмі пазітыўна. Народ адэкватны і талерантны, гатовы ўспрымаць розныя кропкі гледжання, што не можа не радаваць
Наступным разам будзем збірацца, пэўна, ізноў у нядзелю а 3яй. Тэма - псіхалагічная падрыхтоўка да родаў: праца са стрэсамі і крыўдамі, адносіны з бацькамі і мужам, закранем практыкі дыхання і расслаблення.
А праз 2 тыдні - абмяркоўваем фізічную падрыхтоўку да родаў вельмі дасканальна. Хутчэй за ўсё, запросім інструктара па ёзе для цяжарных, якая распавядзе шмат цікавага і правядзе кароценькі занятак на траўцы ў садзе (калі надвор'е дазволіць)
Так што, каму цікава, далучайцеся! Кампанія ў нас цікавая! Адна дзяўчына на 9 тыдні цяжарнасці зараз, так што можна на любым тэрміне пачынаць
Можна мне цыдулкай ці на тэл 029 878 33 68
lizzy
Модератор

СообщениеДобавлено: Ср Июл 14, 2010 2:04 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Калі тут яшчэ з'явіліся цяжарныя, жадаючыя далучыцца, то працягваю посціць інфармацыю пра нашыя сустрэчы.
Наступным разам сустракаемся ў нядзелю, час яшчэ дакладна не вызначаны, але хутчэй за ўсё ўвечары, каб камфотрней, бо занадта спякотны тыдзень і выходныя абяцаюць. Да нас прыедзе вельмі прыемная жанчына, інструктар па ёзе для цяжарных, якая правядзе тэарытычна-практычны занятак: распавядзе пра фізічную падрыхтоўку да родаў, як вучыцца слухаць сваё цела і дапамагаць яму, пакажа розныя карысныя практыкаванні для цяжарных і позы ў родах, растлумачыць пра медытацыю і тэхнікі дыхання.
Будзе цікава! Далучайцеся! Адзінае - гэты занятак будзе ПЛАТНЫ!! Па дэталі звяртайцеся да мяне на мыла schaeferliza@gmail.com ці па тэл 029 8783368
І ў дзяўчын ёсць вольныя месцы ў машыне, калі актуальнае пытанне даезду.
IrinaVesta
Пробегал мимо

СообщениеДобавлено: Ср Ноя 09, 2011 7:14 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Здравствуйте, а встречи еще проводятся? Smile
Лизавета Шефер
Я у Вас тут посижу

СообщениеДобавлено: Чт Ноя 10, 2011 10:45 pm    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Планируется новый кружок в декабре. Я дам потом ссылку на объявление.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов MamaMia.By -> Ждем малыша Часовой пояс: GMT
Страница 1 из 1

Перейти: